Wie ben ik

Hoi, ik ben Jennifer Matto

Als kattentrimmer verzorg ik met veel liefde voor jouw kat. Zodat ze na een behandeling weer helemaal straalt

Waarmee kan ik je helpen?

Mijn naam is Jennifer Matto, geboren 24 november 1979 in Alblasserdam. De plaats waar ik nog steeds met plezier samen met mijn man en 3 katten woon. De middelbare school heb ik met succes afgerond. Daarna heb ik nog diverse opleidingen en cursussen gevolgd en voltooid. In dit kader is relevant de cursus ‘Kattengedrag’ die eveneens is voltooid. Deze opleiding was een goede aanvulling op mijn inmiddels 10 jaar werkervaring met dierenoppas.

Al vanaf mijn geboorte heb ik belangstelling voor dieren en in het bijzonder voor katten. In mijn tienerjaren trof je dan ook geen posters aan van knappe popsterren. Maar hing mijn slaapkamer vol met kattenposters. Op jonge leeftijd las ik al boeken over katten, de rassen, hun anatomie en de verzorging.

“Van kinds af aan ben ik geïnteresseerd in katten. De verschillende rassen, hun anatomie en de verzorging, fascineerde mij enorm”

In de loop der jaren kreeg ik steeds meer aanvragen, ook van buiten Alblasserdam, waaronder: Nieuw-Lekkerland, Oud Alblas, Bleskensgraaf, Papendrecht, Hendrik-Ido-Ambacht, Dordrecht en Ridderkerk.

In het begin paste ik alleen op katten. Maar inmiddels ontvang ik ook veel opdrachten voor andere huisdieren, waaronder honden, diverse knaagdieren, verschillende vogelsoorten en zelfs reptielen.

Ik doe dit werk met zo veel liefde en plezier. En ik heb inmiddels een hele leuke klantenkring opgebouwd. De vele reacties die ik van opdrachtgevers ontvang geven mij veel energie. Een stimulans om de activiteiten van Dierenoppas Alblasserdam met elan voort te zetten.

Je kunt mij volgen op Social Media